Wednesday, July 20, 2011

TALAM BERMUKA-MUKA ! I HATE YOU LAAAHHH !

Isnin lepas , aku ta bertego ngn my ex bestfriend . HAHA ade ke istilah late ex bestfriend ? HAHA bedal jelaaa . :) then aku cite kat sorang lagi kawan yang mcm cibaiii . aku ingat bole la kongsi2 ngn die plus die ckp die pun bengang ngn exbf aku tu kann . aku cite dari A-Z plak . bodo gak aku niii :P

Tibe2 , aku balik skola dlm kul 4 , fon aku ade text . From exbf aku tu la kann . die say sorry , n ajak bincang . Punye la aku bengang . Talam rupenye bdk sorang tuu . ta bole pkai . cam cibai . kalau die cite pe yang aku ckp takpe . ni die tokok tambah . cam lahanat kann . aku ngadu kat apis p aku balik yang kene . moral of the value* haha JANGAN MUDAH PERCAYA KAT ORANG LAIN !

bak kate iyra_meyh , pempuan yg sorang tu hipokrit ! korang yang lain , berhati2 lah ngn insan tersebut :))