Friday, December 17, 2010

tembok derita-penyanyi misteri

Hahahah! Actually, ade rhsie disebalik video neh. Pe rahsianye?? Bialah terus mnjadi rhsie. Hahah kelakar! :))

Friday, December 10, 2010

Pyramid :D

Penatnye. Sakit kaki plak. Sehari suntuk berjalan kat pyramid. Sume gara2 PUAN NATASHA NABILA la neh. Ajak aku jalan sana sini. Kau urut kaki aku cepat! Ahah, tapy best jugak. Dpt jugak la ilgkan kebosanan aku. Takde la terperuk kat rumah je kann. Hmm, kitorang buad mcm2 bnd harini. Capture pic jgn cite lah. Berlambak. Huh tak saba nak uplode pic tuh. :) 
Meriah jugak pyramid harini. Ade santa claus, ade mcm2 pertunjukan. Seronok jugak. 


*Tasha terminat kat sorang mamat neh. Siap amik pic die senyap2. Haha, 
gatal sungguh! :D

Thursday, December 9, 2010

AKU DAN AFIQ

akuafiq

-tqah, aku ade bnd nk bncg ngn kau
-penye afiq oii
-aku dah clash ngn qis
-gile kau! jgn men2 doe. korang kan loving coup.
-haha...geli tiak aku..loving coup kau kate..
-ehh, bukan ek?haha pehal? np leh clash plop??
-dye xphm aku..mls lha aku nk go on ngn orang cemtuh.
-haha. dulu bukan men ag. dye yg kau paling syg, phm kau, baik n so on. ttbe ckp cemni plak. pehal nye? pe yg dye wat??
-tu dlu. skang smua dh lain. dy tduh aku ade girl lain. pdhal aku takde sape2 pon..aku g men bole xleh, wat tu xleh, ini xleh...fedup aku...
-dye wat cemtu sbb dye syg kau.. bkn sbb pe. haih
-tp spe nk tahan.. bile aku mnx clash dye nk pluang.. aku dh byk bg pluang p same je...so aku dh pnt,,break jelah..
-so kau nk aku buadpe sayang??
-kau ckp kat dye jgn ggu aku ag dah. aku benci lha..
-tu je kau nk aku ckp??? cite pnjg lebar ttbe tu jeh?? hadoi pnt aku..
-tlg lha beb.. kau kan syg aku...t aku tlg kau plak... :)
-yelah.. t aku ckp ngn dye ye... btw,, aku pon tga ade mslh.. :(
-lha, np plak? mslh ngn apiz ke?
-nnty aku cer ye :)
-okay syg....tanx...
-ok..:)

*mslh aku pon tga byk ade hati nak tlg orang. haha bengong2. pelah tqa neh :P


puan natasha nabilla binti supani

Hahah die neh adik sdare @ lepai aku lah. Aku kire rapat jugak dgn lepai neh. Die suke teman aku g kedai. :D
Die penah coup p die neh jenis takde prasaan. So hubungan tuh tahan bape lame je kud. HAHA
Kau memang sengal dik. Pape pon kau yg t'baik


Gemuk, bile kite nak kluar neh? Kau jgn sembang je. Berentam!

famly aku

aku anak ke 4 dari 4 org adik bradek. kire anak bongsu lah. orang slalu ckp anak bongsu neh manje. betol ke? yes. tepat skali. aku mmg anak manje. :P p taklah mlampau sgt tahap manje aku tuh. adik beradik aku semuanye perempuan. aku bahgie ade famly cmneh. evn kitorg tak slalu spent time b'sama tp kitorang ttp kluarga bhgie. aku syg fmly aku. korang pon msty syg fmly korang jgk en? haha
                                           haaaa. neh la famly aku. pic ni time raya kat kmpung.
                                                                love my family :DD

new here

baru bergiat aktif di blog. banyak ag yg nk kne blaja. ni sume punce dari tasha. die yg nk sgt aku buad blog. hehe, btw, aku suke. bole ngate orang dlm neh. :)